Champagner

Følg os:

Email: kontakt@di-wine.dk

Bobler med god samvittighed

DI-Wine

Vores champagner


Champagnen kommer fra Claude Perrard, hvor Jean-Pierre er fjerde generation af den champagne-producerende familie og stolt af sit håndværk.


Alle champagner bliver lagret i 5 – 7 år, og med en årlig produktion på kun 20.000 flasker er der rig mulighed for at kæle for vinens detaljer. Druerne kommer fra Aube-regionen - kendetegnet af unge vinproducenter med ønsker om diversitet og mod på at eksperimentere.


Brut Tradition er en blanding af 3 druer – 69 % Pinot Noir, 16 % Pinot Meunier og 15 % Chardonnay. Champagnen er lagret i mere end 48 måneder og har en aroma af tørret frugt, citrus og abrikos. Perfekt som aperitif eller til en middag med fjerkræ


Blanc de Blancs er en blanding af chardonnay. Duften afslører citrus og smagen udvikler sig over citrus, grapefrugt og lime og er indbegrebet af lethed og friskhed. Fisk og skaldyr gør Blanc de Blancs følgeskab.


Brut Rosé er en blanding af Pinot Noir og Coteaux Champenois – en vin produceret i Champagne regionen.

Brut Rosé - aroma af mandler, søde valmuer og med noter af røde frugter. Brut Rosé er perfekt til hvidt kød og fisk, ligesom den også vil supplere desserter med røde frugter helt perfekt.


Blanc de Noirs er en blanding af Pinot Noir. Duften er kompleks med noter af citrus og eksotiske frugter – helt atypiske for Pinot Noir. Derudover er der også noter af krydderier, vanilie og kanel. Blanc de Noirs vil være perfekt som appetizer eller med fisk og marineret hvid kød.


Kontaktinfo:

Mobil +45 9272 1000

Email: kontakt@di-wine.dk

Følg os: