Om os

Følg os:

Email: kontakt@di-wine.dk

DI-Wine

Bobler med god samvittighed

Vores historie


2005 blev et skelsættende år for vores lille familie. Vores ældste søn var 10 år, da han fik konstateret diabetes type 1.


Diabetes type 1 er en kronisk autoimmun sygdom, hvor kroppen angriber de celler, som producerer den livsvigtige insulin, og vi skulle alle lige komme os over chokket. Men lang historie kort.. han er nu 23 år, og nyder livet i glade og fulde drag.


En af vores redningsplanker blev Diabetesnetværket, hvor vi mødte andre familier med diabetes 1 inde på livet. Her kunne vi dele sorger og glæder, få ny og vigtig viden, og vores søn kunne møde jævnalderende med samme udfordringer, og lillebror uden diabetes kunne også være med.


Derfor har vi startet DI-Wine. DI står for diabetes, og Wine.. ja, det giver sig selv. Så hver gang der sælges en flaske af vores skønne champagner, sendes overskuddet videre til Diabetesnetværket, der ligesom alle andre frivillige foreninger, selv må gøre en indsats for at skaffe penge til de arrangementer og aktiviteter, der kan være med til at hjælpe familier, børn og unge med de samme udfordringer, som vores familie stod overfor for 13 år siden.

“DI står for diabetes, og Wine.. ja, det giver sig selv. Så hver gang der sælges en flaske af vores skønne champagner, sendes overskuddet videre til Diabetesnetværket”

Følg os:

Kontaktinfo:

Mobil +45 9272 1000

Email: kontakt@di-wine.dk